Mazieras

Guestbook

Page 1 - 2 - 3 - 4

Name: Rob, Christal, Naomi en Evi22-08-2013

We hebben een fantastische vakantie gehad op jullie domein. Wat een heerlijk huis (la chasseur)!, wat een prachtig zwembad en tennisbaan! Alles super schoon in en om het huis. Echt zeldzaam in Frankrijk! Van alle gemakken voorzien. Super genoten van de prachtige natuur. En dan Roelf die elke avond de meisjes ophaalde om de paarden te verzorgen en met de honden te wandelen. Vooral Naomi kon niet wachten! Bedankt voor alles!!!

Name: Roger, Karin, Lupé en Luk28-08-2012

Wij hadden een SUPER vakantie ! Roelf en Dora lieten ons genieten van hun domein. Prachtige lokatie, verkoelend zwambad, sportief tennisveld en een heel fijne omgeving voor de paarden. Hartelijk dank en tot volgend jaar !

Name: Marieke, Joost, Britt en Silvie20-08-2012

Ook de tweede keer Mazieras is een succes gebleken. De weergoden waren ons goedgezin, de ontvangst van Roelf en Dora weer helemaal super, de natuur nog mooier, het zwembad nog koeler, de dagen nog Franser. Naar huis gaan was weer een zware opgave. Ook veel groeten aan onze sympathieke vrienden uit Belgie!

Name: Jan, Ann, Jeroen en Michiel19-08-2012

Nog steeds afkicken van de mooiste vakantie sinds jaren. Genoten van elk moment behalve één: terug vertrekken naar Belgie. Volgend jaar zien jullie ons zeker terug. Onze gedachten zijn nog steeds bij jullie, de paarden, de honden, Clare en Barry. Bedankt voor jullie gastvrijheid, we hebben genoten als God in Mazieras.
Groetjes!

Name: Patrick, Bianca, Emma, Victor en Cato13-08-2012

Hallo Dora en Roelf. Wij hebben heel erg genoten van onze rustvakantie. Heel mooi weer, een pracht van een huis en locatie en dan het geweldige zwembad. Meer moet een mens niet hebben om te genieten. De rondleiding met de jeep was super en Victor keek dagelijks uit naar de komst van Roelf om te helpen met de paarden. Kortom, voor herhaling vatbaar. Groetjes.

Name: gert hulstein05-06-2012

Ieder jaar gaan we met ons tennisgroepje naar een bestemming met zwembad en als het even kan een tennisbaan. Groot was de verrassing dat onze eerste bestemming niet door kon gaan. Wat nu? Even op internet gekeken en terecht gekomen op Domaine de Mazieras. Wat een aangename verrassing bij binnenkomst. Dit was wat wij zochten. Heerlijke rust, tennissen, zwemmen en een huis dat van alle gemakken voorzien is. En natuurlijk het tochtje over het landgoed. Als de anderen van ons groepje nog op 1 oor lagen brood halen in Issac en tevens genieten van het wild en de natuur.

Name: Family Shambrook13-08-2011

We have just had two wonderful weeks in Le Chasseur. We thoroughly enjoyed relaxing in the Mazieras surroundings taking advantage of the gorgeous scenery and atmosphere there. The house has everything you need. The pool is just the right temperature and big enough for a decent swim. The children were in and out of it all day. The tennis court was excellent too! Far to good for our tennis abilities!!! Walking around the estate was very enjoyable. Dora and Roelf were great hosts and went out of their way to make our stay easy and enjoyable. It is a very special place and we hope to return in the future.
Thank you for a great holiday. Best wishes.

Name: Wim, Karla, Merel en Riet08-08-2011

Wij hebben een weekje mogen genieten van het prachtige domein!
Wij hadden zelfs het voorrecht om een vos te spotten. 's Morgens en 's avonds zagen we ook vaak een hertje in de buurt van de woning. En dan de mooie 'hop' niet te vergeten. Een prachtige vogel die wij nog nooit eerder zagen.
Er valt heel wat te beleven in de omgeving en natuurlijk is er dan ook nog het zwembad en de tennisbaan.
Wij hebben ervan genoten!

Name: Koosje, Marcel, Wouter, Niels en Mathijs25-07-2011

Wat een heerlijke week hebben wij gehad in het prachtige vakantiehuis Le Chasseur. De kinderen (9, 7 en 5 jaar) waren weg van de stripboeken, het zwembad, de tennisbaan, de ruimte en de rust en die aardige mensen (Dora en Roelf). De rondleiding in de jeep over het landgoed was onvergetelijk en Riley de hond maakte het feest compleet. Roelf en Dora, dank jullie wel voor de gastvrijheid en het op en top verzorgde verblijf. We komen graag nog een keertje terug. Au revoir!

Name: Christel en 8 andere ex-volleybalsters01-10-2010

We hebben de gewoonte van elk jaar met deze bende (zonder kids) op reis te gaan. Dit jaar was Issac aan de beurt. We hadden 'n heel fijne vakantie. Le Chasseur is 'n prachtige woning met alle comfort. Gelegen op 'n schitterend domein en in 'n prachtige streek. Dank je wel voor alles en wie weet komen we nog wel eens terug met de motorbende.


Page 1 - 2 - 3 - 4

Add your message

Name
Message
City